”Om du inte vet vad du letar efter så hittar du säkert det här”

Hejsan, kul att Du kikade in. Sidan är under arbete. Här ska du snart hitta saker som du inte visste att du letade efter.

Välkommen åter!

Christine

På gång

Vill ni besöka butiken så kolla tider här

Just nu: STÄNGT

Webbutik öppet alla dagar

”Gammalt blir som Nytt”

Mitt motto är återanvända. Slippa slita och slänga med tanke på både miljön och ekonomin. Ibland känner man att man inte använder saker och ting men ändå för fina för att kasta bort dem. Det finns kanske alltid någon annan som kan ha glädje av dessa. Kanske det går att hitta något som ingen annan har.

Att återanvända har blivit mångas livsstil. Detta gör ju att vi kan förändra tillvaron oftare utan att spendera en förmögenhet. Om man sammanför fler saker så kan det bli en helt annan pryl av dessa som resultat. ”När vi två blir en…”’

I min shop säljer jag i nuläget mycket som kommer från min egna samling av gamla antika dockskåp men även andra prylar och kläder, lite gammalt och lite nyare. Ditt & datt och lite annat.

Eftersom jag gillar att pyssla och dekorera så blir huset ibland fullt och då krävs det att sortera. En del saker är nästan oanvända och andra väl använda men i gott skick. Försöker beskriva så bra jag kan men undrar ni över något så hör av er så inga missförstånd uppstår.

Kika gärna in på mina andra sidor

www.dockskapshuset.com

www.torparlycka.se

/Christine